ABB Fomget startı veriyor! İlk rakip Fenerbahçe

ABB Fomget startı veriyor! İlk rakip Fenerbahçe

Cumhuriyetin 100. yılında şampiyonluğa ulaşan ABB FOMGET Spor Kulübü, yeni sezona iddialı bir başlangıç yapmaya hazırlanıyor. Takım, sezonun ilk maçında güçlü rakibi Fenerbahçe ile karşılaşacak.

Cumhuriyetin 100. yılında elde ettiği şampiyonluk başarısıyla Ankara'ya büyük bir gurur yaşatan ABB FOMGET Spor Kulübü, yeni sezonda da aynı başarıyı tekrarlamayı hedefliyor. Kulüp, yoğun bir hazırlık döneminin ardından ligdeki ilk sınavına çıkmaya hazırlanıyor.

abb-fomget-4.jpg

ZORLU RAKİP: FENERBAHÇE

FOMGET'in sezon açılışında karşılaşacağı rakip, Türk futbolunun köklü kulüplerinden Fenerbahçe olacak. 8 Eylül 2024 Pazar günü (yarın) saat 17.00'de Yenikent Osmanlı Stadı'nda gerçekleşecek olan bu karşılaşma, sezonun gidişatı açısından büyük önem taşıyor.

abb-fomget-2.jpg

TARAFTAR DESTEĞİ ÇAĞRISI

Kulüp yönetimi ve teknik ekip, bu kritik maçta taraftarların desteğinin önemine vurgu yaptı. Taraftarların stadyumu doldurarak takıma güç katması, moral ve motivasyon açısından büyük önem taşıdığı belirtildi.

abb-fomget-3.jpg

HAZIRLIK SÜRECİ VE BEKLENTİLER

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin desteklediği FOMGET Spor Kulübü'nün başarıları, şehrin spor kültürüne ve gençlerin spora olan ilgisine önemli katkılar sağlıyor. Kulübün, bu sezon da şehri en iyi şekilde temsil etmesi ve başarılarına yenilerini eklemesi bekleniyor. ABB FOMGET'in yeni sezon büyük bir özveri ile hazırlanırken teknik ekip, oyuncuların form durumunu en üst seviyeye çıkarmak ve taktiksel anlamda takımı Fenerbahçe maçına hazır hale getirmek için yoğun bir çaba sarf etti.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.