ABB Ankara’nın kırsal mahallelerinde çalışmaya devam ediyor

ABB Ankara’nın kırsal mahallelerinde çalışmaya devam ediyor

Büyükşehir Belediyesi, mahalle muhtarlarından gelen talep üzerine düğün ve cenaze gibi kalabalık toplantılarda kullanılması için masa sandalye dağıtımı yapılıyor.

Büyükşehir Belediyesi, Ankara’nın kırsal mahallelerinde yaptığı hizmet ve yatırımlara devam ediyor. Belediye, mahalle muhtarlarının talebi üzerine köylere düğün ve cenaze gibi toplantılarda kullanılmak üzere masa ve sandalye gönderiyor. İlk etapta 928 mahalleye 40 bin adet sandalye ve 6 bin adet masa dağıtımı gerçekleştiriyor.

320392708-671354694477605-1273448248419347639-n.jpg

Yapılan hizmetten dolayı memnun olduğunu söyleyerek gazetemize konuşan Elmadağ İlçesi Karacahasan Mahallesi Muhtarı Yaşar Yılmaz, “Gönderilen masa ve sandalyeler vatandaşlarımızı çok mutlu etti. Biz muhtarlar olarak belediyemizden bir talebimiz daha var. Belediyemizden birde taziye çadırı ve çay kazanı istiyoruz. Kalabalık toplantılarda bu gibi malzemelerin temini zor olduğu için mağduriyet yaşıyoruz” şeklinde konuştu.

muhtar-yasar-yilmaz-2.jpg

MUHTARLAR MEMNUN

Büyükşehir Belediyesi’nin Ankara’nın kırsal mahallelerine yaptığı hizmetten memnun olduklarını belirten Elmadağ Karacahasan Mahallesi Muhtarı Yaşar Yılmaz; “Ankara’da görev yapan Kırsal mahallelerin muhtarları olarak Büyükşehir Belediyesi’nden düğün, nişan, cenaze ve toplantılar için kullanmak üzere masa ve sandalye talebimiz olmuştu. Sağ olsunlar belediyemizde talebimizi geri çevirmedi. Çok kısa bir sürede Elmadağ ilçemizin hemen hemen her köyüne belediye tarafından masa sandalye temini yapıldı. Köylerimiz için çok güzel bir hizmet oldu” ifadelerini kullandı.

320530682-657585159448024-1380829209157860449-n.jpg

ÇAY OCAĞI VE TAZİYE ÇADIRI TALEBİ

Yılmaz, büyük toplantılarda yaşanan bir diğer soruna değinerek Büyükşehir Belediyesi’ne şu şekilde seslendi: “Biz kırsal mahalle muhtarları olarak belediyemizden birde çay ocağı ve taziye çadırı talep ediyoruz. Kalabalık toplantılarda, düğün ve cenazelerde mağdur oluyoruz. Mahallelerimize yapılan hizmetinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’a teşekkür ederim. Göreve geldiği günden bu güne kırsal mahallelerdeki hizmetini hiç kesmedi. Elmadağ ilçesinde dağıtımını hemen hemen bitiren ABB, yaptığı hizmetlerle Ankara’nın kırsal mahallelerin de bizlerin her zaman yanında.”

Enes Boyacı/ İLKSAYFA-

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.