A101’in “Haftanın Yıldızları” saç baş yoldurdu: Yazıklar olsun

A101’in “Haftanın Yıldızları” saç baş yoldurdu: Yazıklar olsun

A101 “Haftanın Yıldızları” adlı indirim kampanyasında öyle ürünlere yer verdi ki, gören duyan tepki gösterdi: Yazıklar olsun.

İsrail malları ile katil devlete destek veren uluslararası markalara yönelik boykot devam ederken, A101 gibi zincir marketler “indirim” oyunları ile bu ürünleri satmaya çalışıyor.

A101, 12-18 Ekim tarihleri arasında bazı ürünlerinde büyük indirimler yaptığını ilan etti. Açıklanan indirim listesindeki ürünlerin hemen hemen tamamının boykot ürünü olması dikkat çekti.

ORTAK ÖZELLİKLERİ

A101’in “Haftanın Yıldızları” adı altında duyurduğu indirimli ürünler şöyle: Pepsi, Lipton, Doritos, Ruffles, Çerezza, Lays, Fruko… Bu markaların hemen hemen tamamı PepsiCo firmasına ait ve PetsiCo’da İsrail merkezli SodaStream’ın ortaklığı bulunuyor.

“YAZIKLAR OLSUN”

Bu ürünlerin tamamının boykot listesinde yer alan ürünler olması A101’e olan tepkileri artırdı. A101’in Haftanın Yıldızları listesini gören vatandaşlar, “Boykot nedeniyle satılmayan malları indirimle satmaya çalışıyor, A101 ne yapmaya çalışıyor? Yazıklar olsun” diye tepki gösterdi.

Kaynak:www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.