A Milli Takım, İzlanda deplasmanında kritik maça çıkıyor

A Milli Takım, İzlanda deplasmanında kritik maça çıkıyor

Uluslar Ligi'nde İzlanda ile karşılaşacak olan A Milli Takım, grupta liderliğini sürdürmek için sahaya çıkarken, Galatasaray’ın iki futbolcusu kritik maçta forma giyemeyecek. İşte, detaylar…

A Milli Futbol Takımı, Uluslar Ligi'nde önemli bir viraja giriyor. İzlanda karşısında mücadele edecek olan milliler, grup liderliğini korumak istiyor. Teknik direktör Vincenzo Montella yönetimindeki takımda, Barış Alper Yılmaz sakatlığı, Kaan Ayhan ise kart cezalısı olması nedeniyle bu maçta forma giyemeyecek. Buna rağmen hücum hattındaki geniş rotasyon dikkat çekiyor. Kerem Aktürkoğlu, Kenan Yıldız, Arda Güler ve İrfan Can Kahveci gibi isimler performanslarıyla öne çıkıyor.

İLK MAÇTA GALİBİYET ALINMIŞTI

Milli Takım, İzlanda'yı konuk ettiği ilk karşılaşmayı 3-1’lik skorla kazanmıştı. İzlanda ise bugüne kadar grupta bir galibiyet, bir beraberlik ve bir mağlubiyetle 4 puan topladı. A Milliler, Karadağ galibiyeti sonrası puanını 7'ye çıkararak grup birinciliği için büyük bir adım atmış durumda.

MAÇ NE ZAMAN, HANGİ KANALDA?

İzlanda - Türkiye maçı, 14 Ekim Pazartesi günü saat 21.45’te Reykjavik'teki Laugardalsvöllur Stadı’nda oynanacak. Karşılaşma, Polonyalı hakem Damian Sylwestrzak’ın yönetiminde olacak. Maç, Türkiye’de TV8 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

PUAN DURUMU VE HEDEFLER

Grupta Türkiye 7 puanla lider durumda. Galler 5, İzlanda ise 4 puanla Türkiye'nin hemen arkasında yer alıyor. Karadağ ise henüz puan alamadı. Milliler, İzlanda karşısında alacakları galibiyetle A Ligi'ne yükselme yolunda büyük bir avantaj elde edecekler.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.