677 Nallıhan otobüs hattı güzergâhı nereden geçiyor, sefer saatleri neler?

677 Nallıhan otobüs hattı güzergâhı nereden geçiyor, sefer saatleri neler?

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin Nallıhan ilçesi için otobüs ring seferlerini başlatmasının ardından vatandaşlar otobüs güzergahını merak ediyor. Peki, 677 Nallıhan otobüs hattı güzergâhı nereden geçiyor, sefer saatleri neler?

Ankara Büyükşehir Belediyesinin Nallıhan ilçesi için açtığı “677 Nallıhan-Ankara” hat numaralı ring seferlerinin hangi güzergahta yapılacağı merak ediliyor. Peki, 677 Nallıhan otobüs hattı güzergâhı ne, sefer saatleri neler?

NALLIHAN OTOBÜS HATTI GÜZERGÂHI NEREDEN GEÇİYOR?

ABB yeni projesinde 677 Nallıhan-Ankara ring seferlerini başlattı. Buna göre 677 Nallıhan-Ankara hattı şu istikametlerden geçecek:

677 Nallıhan-Ankara Ego otobüs araçları Nallıhan, Çayırhan, Beypazarı, Ayaş, İstanbul Yolu ve Ulus istikametinde hizmet verecek.

677-nallihan-otobus-hatti-guzergahi-nereden-geciyor-sefer-saatleri-neler-1.jpg

677 NALLIHAN OTOBÜS HATTI SAATLERİ NELER?

677 Nallıhan-Ankara istikameti ring sefer hattı saat 06.30’da Ulustan kalkacak. 09.15’te Nallıhan’dan sefere başlayacak olan 677 Nallıhan-Ankara hattı aynı zamanda saat 15.00’te Ulustan kalkış yapacak. Saat 17.45’te de hattın Nallıhan’dan ring seferi düzenleyeceği bilgisi verildi. EGO otobüslerinin kullanılacağı bu proje 29 Aralık 2022 Perşembe günü hayata geçecek ve ilk sefer düzenlenecek. Bu sayede uzak bölgelerde yaşayan vatandaşların ulaşım imkanlarına bir yenisi daha eklenmiş olacak.

www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum