5. Rizeliler Hemşehri Buluşması nerede, ne zaman yapılacak? Altın mı dağıtılacak?

5. Rizeliler Hemşehri Buluşması nerede, ne zaman yapılacak? Altın mı dağıtılacak?

Rizeliler başkentte düzenlenen etkinlikte buluşacak. 5. Rizeliler Hemşehri Buluşması vatandaşlar tarafından merakla bekleniyor. Peki, 5. Rizeliler Hemşehri Buluşması nerede, ne zaman yapılacak? Altın mı dağıtılacak?

Rizeli vatandaşların doyasıya eğleneceği 5. Rizeliler Hemşehri Buluşması’na sayılı günler kaldı. Horona ve hamsiye doyulacak olan festival başkentli vatandaşlar tarafından da merak ediliyor. Peki, 5. Rizeliler Hemşehri Buluşması nerede, ne zaman yapılacak? Altın mı dağıtılacak? İşte tüm detaylar:

RİZELİLER HEMŞEHRİ BULUŞMASI NE ZAMAN YAPILACAK?

Tüm vatandaşların ücretsiz katılabileceği 5. Rize Hemşehri Buluşması renkli görüntülere sahne olacak. Stantlarda takı ve çanta gibi ürünlerin de satılacağı festival merakla bekleniyor. 5. Rize Hemşehri Buluşması 25-29 Ocak 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

5-rizeliler-hemsehri-bulusmasi-nerede-ne-zaman-yapilacak-altin-mi-dagitilacak-3.jpg

RİZELİLER HEMŞEHRİ BULUŞMASI NEREDE YAPILACAK?

Ankara’da yaşayan Rizeli vatandaşlar buluşmayı ilgiyle takip ederken nerede yapılacağını da merak ediyorlar. Bol hamsinin yenip horon tepileceği 5. Rizeli Hemşehri Buluşması Altınpark ANFA Fuar Merkezi’nde yapılacak. Ayrıca etkinlikte alışveriş stantları da bulunacak.

5-rizeliler-hemsehri-bulusmasi-nerede-ne-zaman-yapilacak-altin-mi-dagitilacak-2.jpg

ETKİNLİKTE ALTIN MI DAĞITILACAK?

Rizeliler Federasyonu tarafından düzenlenen etkinlikte alışveriş furyası da olacak. Etkinlik kapsamında yöresel lezzetler ve çeşitli etkinlikler de yerini alacak. Alışveriş stantlarından alışveriş yapacak kadınlar için de bir sürpriz olduğu belirtiliyor. Etkinliğin duyurulduğu afişlere göre aynı butik stanttan alışveriş yapan 100 şanslı kadına çekilişle altın dağıtılacak. Takı, ayakkabı, aksesuar ve giyim gibi çeşitli kategorilerde alışveriş stantlarının bulunacağı etkinlikte her gün 20 toplamda 100 kadına altın dağıtılacak.

www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum