4 büyüklerden depremzedeler için ortak forma

4 büyüklerden depremzedeler için ortak forma

Türkiye’deki deprem felaketi sonrası tüm ülkede seferberlik ilan edildi. Ezeli rakiplerde deprem bölgesine en iyi şekilde destek olmak için ortak hareket ediyor.

Türk sporunun devleri, diğer kulüpler gibi felaketin yaşanmasının hemen ardından harekete geçti. Afetzedelere yardım elini uzatmak için adeta seferber olundu.

ORTAK FORMA HAREKATI

Türk sporunun 4 devi, afetzedeler için ortak bir projeyi daha hayata geçirmek için kolları sıvadı. Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor yeri geldi, ezeli rakipler deprem bölgesine en iyi şekilde destek olmak için ortak hareket etti. Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor, Kulüpler Birliği toplantısında ortak bir forma tasarlayıp satışa sunma planını masaya yatırdı. Bu özel formadan elde edilecek tüm gelirin, depremden etkilenen vatandaşlarımız için kullanılacağı belirtildi.

asdasdad1-2312-dfww.jpg

ÇADIR VE BARINMA SEFERBERLİĞİ

Beşiktaş, Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve 10 ilde ağır hasarlara neden olan depremlerin ardından başlatılan yardım kampanyası için toplanan malzemeleri afet bölgelerine göndermeye devam ediyor. Fenerbahçe ve taraftarlar, ilk günden beri afet bölgesine destek olmak için çalışmaları sürdürüyor. Buna göre belirlenecek alanda, Sarı-Lacivert Derneği’nin öncülüğünde 100 çadır, seyyar tuvaletler ve seyyar duşların bulunacağı bir çadır kent oluşturulacağı açıklandı. Galatasaray Kulübü, depremzedeler için çadır ve barınma ihtiyacı konusunda destek bekliyor. 2000 yılında Arsenal ile oynanan UEFA Kupası finalinde seri penaltı vuruşlarında kaydettiği penaltı ile kupayı getiren Popescu, maçta giydiği kramponları satışa çıkardı.

Mert Dokuzoğlu / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.