2023 TÜYAP İstanbul Mobilya Fuarı ne zaman başlıyor?

2023 TÜYAP İstanbul Mobilya Fuarı ne zaman başlıyor?

Her yıl Türkiye’nin birçok kentinden İstanbul’a gelen dev mobilya markaları, Avrupa’nın en büyük mobilya fuarını düzenliyor. Peki, 2023 TÜYAP İstanbul Mobilya Fuarı ne zaman başlıyor?

Dünyanın her yerinden misafirlerin geldiği, dev mobilya markalarının yolunun kesiştiği ve kıtaları birleştiren fuar olarak tabir edilen mobilya fuarının ne zaman başlayacağı büyük merak konusu. MOS Fuarcılık A.Ş. ve TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş ortaklığı ve Mobilya Dernekler Federasyonu’nun (MOSFED) katkılarıyla her yıl düzenlenen İstanbul Mobilya Fuarı, bu yılda meraklıları tarafından ilgiyle takip ediliyor. Peki, 2023 TÜYAP İstanbul Mobilya Fuarı ne zaman başlıyor? Tüm detaylar haberimizde:

2023 TÜYAP İSTANBUL MOBİLYA FUARI NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Küresel bir fuar olma niteliği taşıyan Avrupa’nın en büyük mobilya fuar organizasyonu TÜYAP İstanbul Mobilya Fuarı, 24 Ocak Salı günü ziyaretçilerine kapılarını açacak. 29 Ocak Pazar gününe kadar sürecek olan organizasyonda dünyanın ve Türkiye’nin her yerinden önde gelen dev mobilya markaları ürünlerini sergileyecek.

2023-tuyap-istanbul-mobilya-fuari-ne-zaman-basliyor-2.jpg

İSTANBUL MOBİLYA FUARININ İÇERİĞİNDE NELER VAR?

İki fuar merkezinde aynı anda düzenlenecek olan Avrupa’nın en büyük mobilya fuarı TÜYAP İstanbul Mobilya Fuarı’nda, farklı alanlardaki ürünler, dünyanın ve Türkiye’nin her yerinden gelen misafirlere sergilenip beğenisine sunulacak. Düzenlenecek olan organizasyonda bebek-çocuk-genç odası mobilyalarından yatak ve bazalara, aksesuarlardan eğitim-ofis-okul mobilyalarına, bahçe mobilyalarından modern-modüler-lüks mobilyalara varıncaya kadar birçok ürün sergilenmiş olacak.

GEÇEN YIL REKORLAR YAŞANMIŞTI

Geçtiğimiz yıl düzenlenen İstanbul Mobilya Fuarı’na 170 ülkeden binlerce iş insanı katılmıştı. Toplamda 100 bin temsilcinin ilgiyle takip ettiği fuarda 3 milyar dolara yakın bir iş ortaklığı olanağı sağlandığı belirtiliyordu.

2023-tuyap-istanbul-mobilya-fuari-ne-zaman-basliyor-3.jpg

BU YILKİ HEDEF 3 MİLYAR DOLARIN ÜSTÜNE ÇIKMAK

İstanbul Fuar Merkezi ile TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde aynı anda başlayacak olan etkinlikte hedefler ihracattaki geçen yıl yakalanan rekorların üzerine çıkmak olduğu söyleniyor. Nihai hedefin, geçtiğimiz yıl 3 milyar dolara yakın iş ortaklığı ile rekor kırılan etkinlikte, bu yıl 3 milyar doların üzerine çıkarak Türkiye’ye ihracatta önemli bir katma değer sağlamak olduğu belirtiliyor.

www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.