2022 Google Trend Aramaları Açıklandı

2022 Google Trend Aramaları Açıklandı

Her yıl sene sonu yaklaşmadan dünya çapında ve ülke genelinde en çok aranan kelimeleri açıklayan Google, 2022 yılı trend aramalarını açıkladı. Bu yıl en çok aranan kelimelerin başında Dolar/TL, bayram tatili, Öğrenme Bilişim Ağı ve Bergen filmi yer alıyor

Dünyanın en büyük arama motoru Google, Tüm dünyada ve ülke genelinde en çok aranan kelimelerin listesini yayınladı. Google 2022 Arama Trendleri raporuyla dünya genelinde en çok aranan kelimelerin başında Dolar/ TL, bayram tatili, Öğrenme Bilişim Ağı (ÖBA) ve Bergen filmi ilk sıralarda bulunması dikkat çekti.

g.jpg

Google’da Yılın Arama Trendleri başlığı adı altında beş konu başlığı ncelendiğinde ise aramalar kısmında ilk sırada ‘Dolar/ TL’, isimler kısmında ‘Icardi’, kaybettiklerimiz kısmında ‘Ahmet Çalık’, diziler kısmında ‘Yalı Çapkını’, ben kısmında ‘ben neden sevilmiyorum’ başlıkları en çok merak edilen kelimeler arasında yerini aldı.

Türkiye’de ise ‘ben’ kategorisinde yer alanlar ise insanları düşündürmeye devam ediyor. Konunun detaylarına arkadaşımız Buket Beslen’in ‘2022 Trend Aramaları ve Gençler’ başlıklı yazısından ulaşabilirsiniz.

www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.