2 yaşındaki Sıla bebekten yürek yakan haber geldi

2 yaşındaki Sıla bebekten yürek yakan haber geldi

Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde şiddet ve cinsel istismara uğrayan 2 yaşındaki Sıla Yeniçeri, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybettiği bildirildi.

Cinsel istismara maruz kaldığı öğrenilen ve entübe edilen Sıla bebek, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Türkiye'nin yüreğini kanatan olay Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde meydana geldi. Televizyon ünitesinden düştüğü iddiasıyla annesi tarafından hastaneye götürülen Sıla bebeğin vücudunda darp izlerine rastlandı. Bebeğin beyin kanaması geçirdiği ortaya çıktı. Sıla bebek Ameliyatın ardından yoğun bakımda tedaviye alınmıştı.

İlk etapta olaya ilişkin bebeğin annesi B. Y. ile, komşularının 13 ve 14 yaşlarındaki 2 çocuğu tutuklanmıştı. Ayrıca ailenin 5 yaşındaki diğer çocuğu ise koruma altına alınmıştı.

5 KİŞİ TUTUKLANDI

Soruşturma kapsamında anne B.Y. (25), B.Y'nin birlikte yaşadığı S.Ö. (57), komşuları K.A. (32) ile 13 yaşındaki oğlu K.A. ve 14 yaşındaki G.K. gözaltına alınmış, şüpheliler çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklanmıştı. S.Y. bebeğin 5 yaşındaki kardeşi A.Y. ise devlet korumasına alınmıştı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.