2 çocuk annesini otomobilinde öldürdü!

2 çocuk annesini otomobilinde öldürdü!

Adana'da ilk evliliğinden 2 çocuğu olan hemşire olduğu öğrenilen 40 yaşındaki Saniye Arslan, işine gitmek için evden çıkıp arabasına bindi. Yan koltuğa binen boşandığı eşi 61 yaşındaki İhsan Uğurlu, önce Arslan'ın ardından kendi canına kıydı.

Adana'nın Yüreğir ilçesi Dadaloğlu Mahallesi'nde yaşayan hemşire olduğu öğrenilen Saniye Arslan (40), işe gitmek için park halindeki otomobiline bindiği sırada yan koltuğa kendisini takip eden boşandığı eşi İhsan Uğurlu (61) oturdu.

KADINI BAŞINDAN VURUP İNTİHAR ETTİ

AA'da yer alan habere göre burada yaşanan tartışmanın ardından Arslan'ı tabancayla başından vuran Uğurlu, daha sonra aynı silahla intihar etti.

İKİSİ DE OLAY YERİNDE CAN VERDİ

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sevk edilen 112 Acil Sağlık ekibi, Arslan ve Uğurlu'nun yaşamını yitirdiğini belirledi. Polisin haber vermesi üzerine durumu fark eden Arslan'ın yakınları, olay yerinde uzun süre gözyaşı döktü.

CENAZELER ADLİ TIPA KALDIRILDI

Olay yerinde yapılan incelemelerinin ardından Saniye Arslan ve İhsan Uğurlu’nun cesetleri otopsileri yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

İLK EŞİNDEN 2 ÇOCUĞU VARDI

Arslan'ın, ilk eşinden 2 çocuğunun bulunduğu öğrenildi. Olay yerindeki incelemenin ardından cenazeler, otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.