18. Uluslararası Tarım ve Hayvancılık Fuarı İzmir Agroexpo ne zaman, nerede düzenleniyor?

18. Uluslararası Tarım ve Hayvancılık Fuarı İzmir Agroexpo ne zaman, nerede düzenleniyor?

18. Uluslararası Tarım ve Hayvancılık Fuarı meraklıları tarafından merakla bekleniyor. Peki, ilgililerinin merakla beklediği tarım fuarı İzmir Agroexpo ne zaman ve nerede düzenleniyor?

Daha önce 17 kez düzenlenen İzmir Tarım ve Hayvancılık Fuarı olan Agroexpo, Türkiye’nin en büyük, Avrupa’nın ise dört büyük tarım fuarı olma özelliği taşıyor. Her yıl dünyanın birçok yerinden binlerce kişinin katılımıyla gerçekleşen Uluslararası Tarım ve Hayvancılık Fuarı Agroexpo, bu yıl da meraklıları tarafından ilgiyle takip ediliyor. Peki, 18. Uluslararası Tarım ve Hayvancılık Fuarı İzmir Agroexpo, ne zaman, nerede düzenleniyor? Detaylar haberimizde:

18. ULUSLARARASI TARIM VE HAYVANCILIK FUARI NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Geçen senenin rekorlarının üstüne çıkılması beklenen tarım fuarı, Türkiye’nin en büyük tarım fuarı olma özelliği taşırken, Avrupa’nın da dört büyük tarım fuarından biri. Geçen yıl rekor katılımlara sahne olan Agroexpo İzmir, bu yıl 1-5 Şubat 2023 tarihlerinde düzenlenecek. 1 Şubat Çarşamba günü başlayacak olan tarım fuarı heyecanı 5 gün boyunca Egelilerle yaşanacak. Toplam 5 gün sürecek olan fuar, 5 Şubat 2023 Pazar günü sonlanmış olacak.

tarim-ve-hayvancilik-fuari-izmir-agroexpo-ne-zaman-nerede-duzenleniyor-1.jpg

AGROEXPO İZMİR NEREDE OLACAK?

Agroexpo İzmir Tarım ve Hayvancılık Fuarı, İzmir’in ve Türkiye’nin en büyük fuar merkezi İzmir Fuar Alanı'nda düzenlenecek. Yarından itibaren 110 bin metrekarelik kapalı alan içerisinde, 14 holün tamamında tarım ve hayvancılığa dair ne varsa meraklıları tarafından ziyarete açılacak. İzmir Fuar alanının adresi ise: Zafer Mah. 840 Sok. Fuar Alanı Gaziemir/İzmir – Türkiye’dir. Fuar alanının İletişim numarası ise, 444 0 476’dır.

tarim-ve-hayvancilik-fuari-izmir-agroexpo-ne-zaman-nerede-duzenleniyor-2.jpg

HEDEF 2022’DE KIRILAN REKORLARIN ÜSTÜNE ÇIKMAK

Geçtiğimiz yıl 17.’si düzenlenen tarım ve hayvancılık fuarında rekorlar alt üst edilmişti. Toplam 90 ülkeden 3 bin 42 marka ürünleriyle katılırken, 357 bin 912 ziyaretçi sayısı ile tüm zamanların rekoru kırılmıştı. Bunun yanı sıra yurt dışından gelen iş insanları ile Türkiye’de ki vatandaşların ve firmaların imzaladığı anlaşmalar ile Türkiye ekonomisine önemli bir katkı da bulunulmuştu.

Bu yıl ki hedef ise hem katılım hem marka hem ziyaretçi hem de anlaşmalar olarak, geçen yılki verilerin üzerine çıkarak, ülkeye önemli bir girdi sağlamak amaçlanıyor.

www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.