17 yaşındaki genç felaketi yaşadı
Sivas'ta bulunan İVA Park Alışveriş Merkezi'nde talihsiz bir kaza meydana geldi. 17 yaşındaki lise öğrencisi E.A., alışveriş merkezindeki bir dükkanda gezinirken, birdenbire dengesini kaybederek yürüyen merdiven boşluğundan aşağıya düştü.
Olay yerine hızla intikal eden sağlık ekipleri, genç öğrenciye ilk müdahaleyi yaptıktan sonra onu derhal hastaneye sevk etti.
Polis ekipleri de olay yerine gelerek kazayla ilgili detaylı bir soruşturma başlattı. Görgü tanıklarının ifadeleri ve güvenlik kamerası kayıtları incelenerek olayın nasıl gerçekleştiği aydınlatılmaya çalışılıyor. Yaralı öğrencinin sağlık durumu hakkında henüz net bir bilgi verilmezken, hastanede tedavisi devam ediyor.
AVM yetkilileri, olayla ilgili üzüntülerini dile getirirken, benzer kazaların yaşanmaması için gerekli önlemlerin alınacağını belirtti. Polis, soruşturmanın titizlikle sürdürüldüğünü ve olayın tüm yönleriyle aydınlatılacağını açıkladı.
Kaynak:HABER MERKEZİ / AJANSLAR
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.