15'inci ameliyatını olan Tunahan taburcu edildi

15'inci ameliyatını olan Tunahan taburcu edildi

Keçiören’deki başıboş köpek saldırısının ardından 12 saat süren 15’inci ameliyatına giren Tunahan taburcu edildi. Pansumanları evinde devam edecek Tunahan 3 ay sonra tekrar ameliyata girecek.

7 ay önce onlarca başıboş köpeğin saldırısına uğrayan Tunahan Yılmaz geçen haftaki 15’inci ameliyatının ardından taburcu edildi. Ameliyat sonrası ilk geceyi yoğun bakımda geçiren Tunahan bir hafta süren doktor kontrollerinin ardından geçtiğimiz günlerde yürüyüş yapmasına izin verildi. Tunahan son kontrollerinin ardından taburcu edildi. Hastaneden 10 numaralı milli takım formasıyla çıkış yapan Tunahan’ın pansumanlarının evinde devam edeceği ve başına nakledilen deri için 3 ay sonra tekrar ameliyata gireceği öğrenildi.

kopek.jpg

3 AY SONRA BİR DAHA

Geçtiğimiz aralık ayında Keçiören Kafkas Mahallesi’ndeki evinden okula gitmek üzere çıkan 10 yaşındaki Tunahan’a onlarca başıboş köpek saldırdı. Saldırının ardından geçirdiği ameliyatların sayısı yaşını geçen Tunahan’ın 15’inci ameliyatında sırtından başına deri nakli yapıldı. 1 hafta boyunca hastanede doktorların müşahedesi altında olan Tunahan’ın geçtiğimiz günlerde yürüyüş yapmasına ilk kez izin verildi. Yapılan son kontrollerin ardından hastaneden taburcu edilen Tunahan’ın pansumanlarının evinde devam edeceği öğrenildi. Tunahan’ın başına nakledilen deri için 3 ay sonra tekrar ameliyat edilecek.

GEÇMİŞ OLSUN MESAJLARI YAĞDI

Tunahan’ın hastaneden taburcu olmasının ardından binlerce geçmiş olsun mesajı geldi. Görüntüleri izleyen vatandaşlar “Bu yaşında ne acılara katlanıyor, Allah şifa versin”, “Yüce Allah, Tunahan’ın yardımcısı olsun, şifasını versin. Çok çekti yavru”, “Acil şifalar diliyorum. İnşallah bedeni de ruhu da tez zamanda şifa bulur” yorumları yaptı.

tunahann.jpg

ARDA GÜLER İMZALI TOP İSTİYOR

Öte yandan 10 yaşındaki Tunahan’ın futbol merakı dikkat çekti. Hastaneden 10 numaralı “Tunahan Y.” yazılı milli takım formasıyla çıkış yapan Tunahan; genç yaşına rağmen Avrupa’nın dilinde olan Futbolcu Arda Güler imzalı futbol topu istiyor.

Kaynak:İlk Sayfa Gazetesi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.