15 şehirden 90’a yakın marka ile moda rüzgarı Sincan’da esecek

15 şehirden 90’a yakın marka ile moda rüzgarı Sincan’da esecek

Başkentteki modaseverler ve alışveriş tutkunları, yeni bir festival için gün sayıyor. Yaz sezonu için hazırlanan Metfest’te pek çok ürün, indirimli fırsatlarla Ankaralı kadınlara sunulacak. Etkinlik, 3 Temmuz’da Sincan Fuar Merkezi’nde başlayacak.

Ankara, 3-7 Temmuz 2024 tarihleri arasında Moda ve Alışveriş Festivali'ne ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Moda ve Alışveriş Festivali Metfest, 3 Temmuz 2024 Çarşamba günü Sincan Fuar Merkezi’nde misafirlerine kapılarını açacak. Birbirinden şık ürünler, seçkin mağazalarla birlikte Ankaralı kadınların ayağına kadar gelecek. Festival süresi boyunca halka birbirinden farklı sürprizler yapılacak. Festivalin ilk üç gününde ilk gelen 150 kişiye 200 TL’lik alışveriş indirimi dağıtılacak. Etkinlik, 7 Temmuz Pazar günü son bulacak.

baskent-fest-2.jpg

YAZ TRENDLERİ BAŞKENTLİLERLE OLACAK

Beş gün boyunca devam edecek festival boyunca, Türkiye'nin en önde gelen moda markalarından ve tasarımcılarından oluşan geniş bir yelpazede ürünler başkentli vatandaşlara sunulacak. Ziyaretçiler, en yeni trendleri keşfedebilecek, indirimli fiyatlardan yararlanabilecek ve birbirinden farklı ve çeşitli eğlenceli etkinliklere katılabilecekler.

baskent-fest-3.jpg

15 ŞEHİRDEN 90’A YAKIN MAĞAZA

Sincan Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan Moda ve Alışveriş Festivali’nde Türkiye’nin çeşitli şehirlerinden 90’a yakın mağaza başkentlilerle buluşacak. Özel tasarımların indirimli fırsatlarla tezgaha konulacağı festivalde ayrıca yüzde 70’e varıncaya kadar indirimler gerçekleşecek. Festivale katılım sağlayan kadınlar, festival boyunca pek çok sürprizle karşılaşacak.

baskent-fest-4.jpg

ULAŞIMI ÇOK KOLAY

Her yaştan ziyaretçi için keyifli bir atmosferin olması beklenen Moda ve Alışveriş Festivali Ankara’nın Sincan ilçesinde bulunan Sincan Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Ankara’daki yüzbinlerce kadının rahat bir şekilde ulaşım sağlayabilmesi için seçilen bu mekana ulaşım ise modaseverlerin aklındaki tek soru olarak duruyor. İşte Sincan Fuar Merkezi’ne gidiş için yapmanız gerekenler:

Yer: Sincan Fuar ve Kongre Merkezi

Tarih: 3-4-5-6-7 Temmuz 2024

Adres: Gazi Mustafa Kemal Bulvarı, Çalkın Caddesi, Sincan/Ankara

Metro ile ulaşımı basit olan konum, Fatih Metro Durağı’nın hemen yanında bulunmaktadır.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.