Şehidin son videosu yürek burktu: İşte o görüntüler

Şehidin son videosu yürek burktu: İşte o görüntüler

Dün Şırnak’ta meydana gelen kazada şehit düşen Jandarma Astsubay Çavuş Mustafa Şen’in şehit olmadan önceki son videosu yürekleri dağladı. Şehit Mustafa Şen, arkadaşları ile Neşet Ertaş’ın “Neredesin Sen” isimli türküsünü söyledi.

Şırnak'ta düzenlenen operasyon sırasında askeri zırhlı aracın devrilmesi sonucu Jandarma Astsubay Çavuş Mustafa Şen ve Jandarma Uzman Çavuş Ensar Enes Ertaş’ın ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede şehit olduğunu açıklanmıştı. Antalya’nın Manavgat nüfusuna kayıtlı Şehit Astsubay Çavuş Mustafa Şen’in şehit olmadan önce arkadaşları ile beraber türkü söylediği anlar yürekleri dağladı. Şen, videoda Neşet Ertaş’ın “Neredesin Sen” isimli türküsünü söyledi.

mustafa-sen-2.jpg

“MİLLETİMİZE BAŞSAĞLIĞI DİLİYORUM”

Söz konusu kazanın bilgilerini paylaşan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda şehit olan askerlerle ilgili şu ifadeleri paylaşmıştı:

“Şırnak'ta düzenlenen operasyon kapsamında J.Uzm.Çvş. Ensar Enes Ertaş ve J.Asb.Çvş. Mustafa Şen, zırhlı aracın şarampole devrilmesi sonucu ağır yaralanmış ve yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur. Şehidimize Allah'tan rahmet; kederli ailesine, Kahraman Jandarma Teşkilatımıza ve Milletimize başsağlığı diliyorum. Makamı ali olsun.”

mustafa-sen-3.jpg

“NEREDESİN SEN”

Kazada yaralanarak hastaneye kaldırılan ancak kaldırıldığı hastanede şehit düşen Jandarma Astsubay Çavuş Mustafa Şen’in arkadaşları ile beraber türkü söylediği anlar yürekleri burktu. Şehidin o anları insanları duygulandırırken, şehitten geriye bir tek Neşet Ertaş’ın “Neredesin Sen” adlı türküsünü seslendirdiği o anlar kaldı. İşte o video:

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.