Polatlar davasında aylık gelir sorusuna yanıt!

Polatlar davasında aylık gelir sorusuna yanıt!

Polat çiftinin Banu Parlak'ın güzellik salonuna yapılan silahlı saldırıda azmettirici olduklarına ilişkin dava görülmeye başlandı. Davada, çifte aylık gelirleri de soruldu.

Kara para aklama suçundan tutuklu bulunan Engin- Dilan Polat çifti, Banu Parlak'ın güzellik merkezine düzenlenen silahlı saldırının azmettiricisi olduğu gerekçesiyle hakim karşısına çıktı. Dilan Polat duruşmada Engin Polat’la göz göze geldiği an gözyaşlarını tutamadı.

Örgüt kurma ve kara para aklama gibi suçlardan tutuklu bulunan sosyal medya fenomeni Dilan Polat ve eşi Engin Polat’ın azmettirdiği iddia edilen, güzellik merkezi kurşunlanması olayına ilişkin açılan dava görülmeye başlandı. Yine başka bir güzellik merkezinin sahibi olduğu bilinen fenomen Banu Parlak da davada hazır bulundu.

AYLIK GELİRİ SORULDU

Dava sırasında kimlik tespitinde Engin Polat, mesleğinin sorulması üzerine ‘Serbest meslek’ yanıtını verdi. Mahkeme hakiminin nasıl bir serbest meslek demesi üzerine Polat, ‘Kozmetik şirketlerim var’ yanıtını verdi. Hakimin aylık gelir sorusu üzerine ise Engin Polat, aylık 200 bin lira geliri olduğunu söyledi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.