İade-i ziyaret tarihi belli oldu

İade-i ziyaret tarihi belli oldu

AK Parti Genel Merkezi’nde CHP Genel Başkanı Özgür Özel’i ağırlayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, iade-i ziyaret için CHP Genel Merkezine gideceği tarih netleşti. İki hafta içinde yapılması beklenen görüşme 2006’dan sonra ilk olacak.

2 Mayıs'ta CHP Genel Başkanı Özgür Özel, AK Parti Genel Merkezi'nde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın misafiri olmuştu. 1 saat 35 dakika süren görüşmenin ardından detaylar ortaya çıkmaya başladı.

Görüşmenin en dikkat çeken noktası ise Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın iade-i ziyaret için CHP Genel Merkezi'ne gideceğini söylemesi olmuştu. TGRT Haber muhabiri Burcu Kahriman, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in 15 gün içerisinde görüşeceğini bildirdi.

GÖZLER ÇARŞAMBA GÜNÜNE ÇEVRİLDİ

Kahriman açıklamasını şöyle sürdürdü: "Erdoğan ve Özel yeniden bir araya gelecek. Peki bu görüşme ne zaman olacak? 15 gün içerisinde iki lider bir araya gelecek. Bu kez adres CHP Genel Merkezi olacak. Parti kaynaklarından edindiğim bilgi, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın AK Parti grup toplantısının ardından CHP Genel Merkezi'ne gidebileceği yönünde. Arayı çok soğutmadan bir ziyaret gerçekleştirilmesi planlanıyor. Bu da 2 hafta içindeki bir çarşamba gününe denk geliyor."

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.