Hamit Altıntop'tan tepki çeken sözler: Türk futboluna ihtiyacım yok

Hamit Altıntop'tan tepki çeken sözler: Türk futboluna ihtiyacım yok

Milli Takımlar Sorumlusu Hamit Altıntop, katıldığı bir programdaki sözleri nedeniyle tartışma konusu oldu. Altıntop, "Benim Türk futboluna Türk futbolunun bana ihtiyacı olduğu kadar ihtiyacım yok" dedi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Milli Takımlar Sorumlusu Hamit Altıntop, katıldığı L1 Üçgen isimli YouTube kanalında dikkat çeken açıklamalar yaptı.

Türk futbolu ile ilgili konuşan Hamit Altıntop, sarf ettiği sözlerle tartışma konusu oldu. Mütevazi olamayacağını belirten Altıntop, ''Benim Türk futboluna Türk futbolunun bana ihtiyacı olduğu kadar ihtiyacım yok" dedi.

"VİCDANIM DA GÖNLÜM DE RAHAT"

"Milli Takım'a menajerlerin oyuncu gönderip göndermediğine dair soruya yanıt veren Altıntop, "Böyle bir dünya olabilir mi ya? Bu kabul edilecek bir şey değil. Biz 85 milyonu temsil ediyoruz. Yani kişi işi kendinden bilir derler ya. Benim vicdanım da gönlüm de rahat" ifadelerini kullandı.

hamit.jpg

"MOBBİNG NE YA?"

Son dönemlerde yıldızı parlayan Semih Kılıçsoy'un A takıma alınmaması eleştirilerine cevap veren Altıntop, şunları söyledi:

"Semih Kılıçsoy kendisi de yıprandığını söylüyor. "Oyuncunun öyle bir şey söylediğini bilmiyorum." Feyyaz Uçar öyle açıkladı. Beşiktaş tarafı 'mobbing' kelimesini kullanıyor. Mobbing ne ya? Sizin oyuncunuz iki Avrupa maçına çıkıyor iki gol atıyor ve değeri artıyor. Biz bu şekil geleceğe daha iyi hazırlanacağını düşünüyoruz. Geçmişte örnekler var. Erken o formayı giyen kaybolabiliyor. Biz bu kararı Montella ile verdik. Biz geleceğe hazırlama anlamında onu kadroya almak istedik. Maksat ortamı görmesi, hayal etmesi ve hocanın da Semih'i tanıması. Hemen büyük top yapıldı, büyük balon yapıldı. Semih belki yazın kendi kulübünden ayrılacak ama Milli Takım'da devam edecek. Ömür boyu biz kendisiyle olacağız. O taraftar böyle bir tepki gelmesi bizi şaşırttı"

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum