Erdoğan’dan Özgür Özel’e büyük jest

Erdoğan’dan Özgür Özel’e büyük jest

23 Nisan kutlamaları kapsamında meclis başkanı Numan Kurtulmuş’un resepsiyonuna katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, davetlilerden biri olan Özgür Özel’i özel talimatla çay içmeye davet etti.

31 Mart yerel seçimlerinin ardından CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüşmek istediğini açıklamıştı. İki lider haftaya gerçekleşmesi beklenen önemli görüşme öncesinde dün akşam TBMM'deki 23 Nisan resepsiyonunda bir araya geldi. Türkiye Gazetesi'nde yer alan habere göre; TGRT Haber Ankara Haber Koordinatörü Ahmet Sözcan, dün akşam yaşananları aktararak "Gerçekten kalabalık bir resepsiyondu. Siyasi partilerin temsilcileri, vekiller, bakanlar oradaydı. Olumlu görüntüler verildi. Özel seçimin ardından sağduyulu bir şekilde hareket ediyor, Erdoğan'la da kavga etmeyeceğini söylemişti. Bu kapsamda da iki liderin bir araya gelmesi önemliydi. Özel zaten Erdoğan'dan randevu talep edeceğini söylemişti. Dün akşam da ilk temas gerçekleşti" dedi.

"ÖZGÜR BEY'İ DE DAVET EDİN" TALİMATI

Sözcan kulis bilgilerine şöyle devam ettirdi: "İki lider de resepsiyondaydı. Bir süre sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan, salonun yan tarafında bulunan alana geçti. Vekiller, siyasi parti temsilcileri de vardı. Erdoğan daha sonra 'Özgür beyi de buradaysa davet edelim' dedi. Özel de bu daveti geri çevirmeyip salona geçti. Erdoğan Özel'e geçirdiği operasyonları ve sağlık durumunu sordu. Samimi, sıcak bir görüntü ortaya çıktı.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.